Ultimate Guard - Kortbox 80+Kort - Röd Kort Förvaring


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Trefl Arbetsfordon Pussel 4-i-1 34298

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Badanka Kvinnlig Semesterfirare alltid billig frakt
Kids Concept Trädockor Edvin (1000200)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStickers Peel Off’s - Bårder 4 olika designer - Guld Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Sjöjungfru-ask med 10 olika fack fyllda med pärlor och tillbehör
Färgtime tuschpennor - Röd - Spets 5 mm - 12 st

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tuschpennor med Doft alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
The Zequins Spark blå Bear Leksaksfigur Docka Med Paljetter

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Nabbi Pärlor 6000 st - Gul nr 14 - MediumLEGO® City Mobil kommandocentral 60139vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Disney Incrödibles 2 Elastigirl Value Action Figure Docka 30cm
VAR LEVER JAG alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
INTEX XXL Unicorn Party Island alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Pärlplattor - 15x15 cm - Transparent - Stor byggbar kvadrat
Uppblåsbart Badkar alltid billig frakt
Twisty Petz 1-pack Candycane Elephant

På tisdagen godkände ministerrådetHama Maxi Pärlor och pärlplattor i burk 400 st rosaSLIMY POOP Slime SLAJM POO alltid billig fraktMy Little Pony Twilight Sparkle Snap-on fashion den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lundby Dusch och badkar alltid billig frakt
Transformers War for Cybertron Lionizer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJabadabado Byggklossar rosa alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Basplatta för Byggklossar 6-pack 25,5x25,5 cm