Max Archer Kid Detective - Howard J. Bennett - böcker (9781433809538) Bokhandel


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dollsworld - Baddocka 38 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Little Baby Books Bedtime - - böcker (9781408889831) Bokhandel
Keyboard med ben och mikrofon

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSchleich - Wild Life Adventskalender 2018 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Screechers Wild - Level 3 Action Vehicle - ScorpioDrift
Bloomingville Virkat Mjukdjur (Svan)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Meine allererste WimmelWelt - Suche das Abenteuer - - böcker (9783811234383) Bokhandel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ten Dirty Pigs Ten Clean Pigs - Carol rödh Pam (ILT) Paparone Carol rödh - böcker (9780735822139) Bokhandel

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Pokémon - Toss ´N Pop Wave 2 - Ditto & Poké BallLEGO DUPLO - Min första nyckelpiga 10859vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mummy Has Lost Her Voice - Rimmington Josh - böcker (9780646987620) Bokhandel
Playmobil Family Fun - Cykel med glassvagn 9426

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skip Hop - Explore & More Leksaksbil (Igelkott)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Cars 3 - Movie Moves Blixten McQueen
Ich bin da - Nina Hammerle - böcker (9783702230227) Bokhandel
Playmobil City Life - Tandläkare

På tisdagen godkände ministerrådetPirates - Figurer med tillbehörSylvanian Families - 5240 Hot Dog TrackMarvel Avengers - Captain America Titan Hero - 30 cm (E1421) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
My Little Pony - Applejack
Nikko - Veloci Trax (orange)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBaby Born - Dockvagn med skötväska anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Super Wings Superstarker Sticker- und Malspaß - Panini - böcker (9783833237867) Bokhandel