Teamsterz Transportlastbil med Truck Vit Leksaksset


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
LEGO® NEXO KNIGHTS 70335 Ultimate Lavaria

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Littlest Pet Shop Magnetisk Rittavla - Sketcher Stor
Kumi Kreator Refill Jewels alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMinecraft, Gosedjur Mjukisdjur - Iron Golem 20 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BEYBLADE VARIARES D D alltid billig frakt
Qpack Sjukhus alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Trefl Pussel Dinosaurier i dalen 260 Bitars

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Castorland Rävens Äng 260 Bitars Pussel

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mjukdjur, Gosedjur, Järv, 30cm alltid billig fraktYellies Toofy Spooder alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
STIGA Kick Scooter Track 120-S alltid billig frakt
LEGO Star Wars 75225 Elite Praetorian Guard™ Battle Pack

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Byggklossar 1000-pack blandade färger & former kompatibel med L

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Brandman t-shirt 3 - 4 år, ekologisk bomull - Den Goda Fen
Peppa Pig - Greta grå Mamma och Greta
Twisty Petz 3-pack Glitzy Panda & Fluffles Bunny

På tisdagen godkände ministerrådetDisney Cars Carbon Racers Miguel CaminoPlay-Doh Wavy the Whale alltid billig fraktHappy Scania Dump Truck alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Soft Stickers - 12,2 x 17,75 cm - Keep on - 1 ark
Bamse Nalle-Maja, Brum & Teddy Figur

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBlodbadet - Olofs äventyr i Stockholm - Kalle Holmqvist - böcker (9789147126637) Bokhandel anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

BABY Born Interactive Sister alltid billig frakt