Baby memory, djurmotiv, 32 st stora kort


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Nabbi Pärlor 5000 st - Glitterfärger i Hink - Medium

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Minecraft Flaming Zombie Adventure Figures Series 1
Monster High Boo York - Luna Mothews

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPyjamashjältarna Deluxe talande figur, Kattpojken Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Baby walker - rosa - little dutch
L.O.L Surprise Fluky Purse TeachersPet

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
The Hive Gungbräda Playset alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bburago Ferrari Stunthoppet alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lost Kitties Kit-Twins alltid billig fraktBuilding Blocks, Piratskepp med 204 delarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Star Monsters Blind Bag alltid billig frakt
Pokémon Hel box 36st Boosters Sun & Moon Team Up

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Batman Vs Superman Figur 16cm - Batman Armor grå FP

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Träspel - Hitta ut alltid billig frakt
Katt - Stickers - 15x16,5 cm alltid billig frakt
Disney Princess Rapunzel’s Horse Maximus Docka

På tisdagen godkände ministerrådetKids Concept Pussel Edvin (412952)Babblarna Formpussel 6 figurer alltid billig fraktGreta grå Kök alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Brio 33028 Klassiskt Figurset 8 alltid billig frakt
Beyblade Cosmic Pegasus - Hasbro alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMin bok om räddningsfordon - Claudia Martin - böcker (9789150222838) Bokhandel anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Töjbart klibbiga handen leksak alltid billig frakt