Look at You - Kathy Henderson - böcker (9781406315776) Bokhandel


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Playmobil Spirit - Luckys lyckliga hem 9475

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
MUX der Maulwurf und seine Abenteuer (3 Bände) - Markus Lumpert - böcker (9783990184752) Bokhandel
Gitarr med förstärkare och mikrofon

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPlaymobil Ghostbusters - Ecto-1 9220 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Magic Sparkle - Gör dina armband
My Little Pony - Mane Pony Applejack

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Peter Pan - James Matthew Barrie - böcker (9788863122930) Bokhandel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Novogodnij sjurpriz - - böcker (9785919217589) Bokhandel

Försäkringskassan: Regeringen underskattar My Little Pony the Movie Fluttershy Land and Sea Fashion (E0990)LEGO Star Wars - Resistance Bomber 75188vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Magformers XL - Cruiser Set - klossar & byggleksaker
Hot Wheels - Stretch FX - Dieselboy™

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Marvel Avengers - svart Widow 15 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Transformers - Studio Series - Sideswipe Deluxe Class
Upptäckare Med Dinosaurier Playmobil 1.2.3 (9120) - playmobil
Le Toy Van - Partyset

På tisdagen godkände ministerrådetLEGO The Movie 70823 - Emmets trehjuling Power tools - Borrmaskin med friktionsmotorBarbie - Carreer 60th Doll (Athlete) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sew Nice - Symaskin Sew smart
Paw Patrol - Ultimate Rescue vehicles - Rocky

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPlaymobil City Life - Musiklektion 9321 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Snackin Lily Blonde Baby Alive Hasbro - dockor & tillbehör