Baby Alive Cupcake Birthday Baby - brun Sculpted Hair


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Träpärlor - 8 mm - 16 g - ca 90 st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Littlest Pet Shop Clip-A-Pet Jade Catkin 12 cm
LEGO® Star Wars Anakin's Podracer™ 20-årsjubileumsutgåva 75258

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPokemon Eevee Gosedjur alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 37 Piece Pretend Role Play Kitchen Toy Happy Birthday Cake Food
Ty Flippable Sequins Calypso Narwhal Key Clip

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Castorland Skymning 180 Bitars Pussel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fisher Price - Lära gå vagn med kul ljud och ljus

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Transformers Power Plus Series Bumblebee VWJabadabado Chokladtårta alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Fidget Spinner i metall, Waterdrop, Regnbåge
Brio 33346 Kurvväxelpar alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Uppblåsbar boll Emotion Jojo Junior Knows

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. AK Sports Lekmatta Star Wars 95x133 cm STAR WARS 01
Målarduk med pensel - MAGISK alltid billig frakt
Djur skogs vän växer fram, skapa egen vän

På tisdagen godkände ministerrådetPlanes 2 Piston Peak Air Attack Track SetLEGO® Ninjago Kai drakmästare 70647Emoji Gosedjur Grinande Oskar alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
SpyX Walkie Talkie Long Distance alltid billig frakt
And Tango Makes Three - Justin Richardson Peter Parnell Henry Cole - böcker (9780689878459) Bokhandel

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMahlzeit B. Övningsbok - Kicki Karlsson Ann-Kristin Lindström Gudrun Schornack - böcker (9789127638679) Bokhandel anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

TY Mini Boos Paw Patrol Collectibles