Trefl Disney Mimmi Pigg på Café 160 Bitars


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fantasy DIY brevpapper i box Mermaid

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Trefl Pussel - Disney Prinsessor 30 Bitars
NERF SUPER SOAKER HYDRA 66 CM Vattenpistol VATTEN PISTOL

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFidget spinner LED lampor ljus flera färger Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ladida Babygym rosa Flower Musical Party
Play-Doh Bokstäver och Språk alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Skantic Fidget Spinner Basic vit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Monster High - Freaky Fusion Bonita Femur

Försäkringskassan: Regeringen underskattar LEGO Star Wars 75225 Elite Praetorian Guard™ Battle PackArbetsbänk med 7st verktyg, skruvdragare, skruvstäd & väska -vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Tectake Hopfällbar skrinda Heidrun röd
Robetoy Bilar Cars 61206 16cm metall 1 36 Mercedes Benz 300 Röd

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Star Wars svart Series - First Order Transporter Vehicle

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Minecraft Alex in guld Armor alltid billig frakt
Fjäderboa - B 20 - 30 mm - Vit - 10 m
Beyblade Burst Spryzen 1-pack snurra

På tisdagen godkände ministerrådetGreta grå Familjebil alltid billig fraktTrefl My Little Pony Maxi Pussel 24 bitar 14269Brio 33720 Safari Tågset alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ready Steady Go 3 Elevpaket (Bok + digital produkt) - Hippas Eriksson - böcker (9789144111728) Bokhandel
The Wheels on the Bus - Igloobooks - böcker (9781499880304) Bokhandel

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAnimal Jam Activity Book - National Geographic Kids Wildworks Inc - böcker (9781426331480) Bokhandel anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

TEMPEST SHADOW Lightning Glow MY LITTLE PONY