Disney Doorables S1 - 2-pack Vessel Playset W1


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Paw Patrol - Ultimate Rescue vehicles - Chase

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Teddykompaniet - Bosse (Liten)
Smart Games - Camelot Jr

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMelissa and Doug - Dress-Up Kjolar 3-6 år Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BRIO World 33861 Polismotorcykel med förare
Shopkins - Chef Club S6 - Nicy’N’Icy Fridge

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Partytajm - Pom Pom rosamix 3-pack

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Rubens Cutie - Karin

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Beppe testar 15 godisexperimentPlaymobil 9440 - Bowlingspelarevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Playmobil City Life - Modern House 9266
Ravensburger - Scotland Yard Junior

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Disney Cars 3 - Radiostyrd bil Hero Blixten McQueen 1 12

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Our Generation - Retrobil rosa
LEGO Marvel Super Heroes - Thors vapenuppdrag 76102
Harry Potter - Prof. McGonagall 30 cm

På tisdagen godkände ministerrådetHape - Kulbana Quadrilla CliffhangerB.Toys - Baa - Baa - BondgårdVilac - Dockteater Slott den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Den Goda Fen - Prinsessklänning och Tiara rosa 6-7 år
Ben 10, Creation Chamber alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDockkläder Bäddset alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Den Goda Fen - Polis T-Shirt (M)