LEGO City - Tung räddningshelikopter 60166


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Mad Mattr - The Ultimate Brick Maker (rosa)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Rapid Speed - Cross country Jeep 20 cm - Gul
Maileg - Panda Medium

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSchleich - Walking With Labrador Retriever Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Le Toy Van - Dockhus blå Bird Cottage möblerat
Smart Games - Quadrillion

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Revell Junior Kit - Jackson Storm med ljud och ljus

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
My Little Pony - Blind Bag

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Histoire d'Ours - rosatte grå rosa i låda 25 cmButtericks - Fjäderboa (Vit)vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dickie Toys - Happy Fendt Traktor
Crate Creatures Surprise - Snort Hog

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Multi-Färg Fluffy Slime - 4 färger i en stor burk 200g

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Magnetiska bollar att bygga och lära med
Lundby - Sticker set Dörrar
Smart Frukostset 21 Delar alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetFunko Pocket Pop Nyckelring - Five Nights At Fröddy´s - BonnieCastorland Futuristisk Rymdskepp 260 Bitars PusselBen 10 - Omnitrix Klocka alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
PJ Masks Pyjamashjältarna Gekko Plush Gosedjur Plysch Mjukis 33c
Pokémon Battle 8 Figure Multi Pack Figurer Pokemon (5-8cm)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDeadpool figurer - LEGO kompatibla anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Disney Princess - Pussel 3x49 bitar