Miss blåberrymuffin - Baka enhörningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
5-Pack Thomas & Vännerna Minis Lyser I Mörkret Leksak Tåg

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mad Mattr - Master Builder Mini Extruder Set
Simba Art & Fun 5000 transparenta Pärlor Gåvopaket

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMarvel Guardians of the Galaxy Titan Hero Series Star-Lord Figu Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Castorland Pussel På Tågstationen 40 Extra stora bitar
Transformers Cyberverse Ultimate Class Optimus Prime

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Melissa and Doug - Liten tvättstuga med tillbehör

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ylvi and the Minimoomis - Mjukdjur 24 cm - Roosy Rainbow

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Shopkins Klistermärken alltid billig fraktBaby Born kläder alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Playmobil Play Maps - Ponnyutflykt 9331
Pokemon Sun & Moon Burning Shadows Rock Steady Theme Deck Kort

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
My Little Pony, Mashmallows Mashem Squishy

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. My Little Pony, Babysjöhäst - Sea Poppy
Paw Patrol - Lektält
My Little Pony, Equestria Girls - Twilight Sparkle

På tisdagen godkände ministerrådetTransformers Studio Series 06 Voyager Class Movie 1 StarscreamPaw Patrol lastbil paw patroller RyderCastorland Pussel - Fem små valpar, 120 Bitar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Greta grå blockset med figur och tillbehör
Harry Potter Albus Dumbledore Doll Figure 30cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPokemon TCG Zygarde Complete Forme - Pin Collection Box anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

MOB Högtalare Trådlös Dansande Hund