Sebra Virkat Dragdjur (Dino)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Pokémon Legendary Figure Lunala Legendarisk Figur 30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Play-Doh - Kitchen Creations - Kakor & kakformar
Transformers The Last Knight Premier Edition Deluxe Cogman

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLamaze Octivity Time Bläckfisk - Aktivitetsleksak Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Strandtennis med 2st rack och boll
Greta grå - Familjens Bil alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kids Concept Garage 3-våningar Aiden

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Enchantimals - Fruit Cart Doll Set

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 75 bitar av skärbar tårta-småkakor-glas med applåderna ljudHow To Train Your Dragon 3 Toothless Gosedjur 30cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mini Mommy - Skötväska - rosa
My Little Pony Figur med Tillbehör - Applejack

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Transformers Optimus Prime Last Knight Robot och bil figur

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. My Little Pony - Land & Sea Fashion Styles - Appeljack
Design A Friend - English rosa Outfit
Disney Frozen - Skumpussel 25 Bitar

På tisdagen godkände ministerrådetPokemon TCG Melmetal-Gx Box Spel KortMy Little Pony Friendship is Magic Fluttershy Story FigureMy Little Pony Skönhetsset Leksaksset den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Batman V Superman Multiverse Lex Luthor Figure
Snowmobile Die-Cast Metall - Röd Snöskoter

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMinecraft Flaming Zombie Adventure Figures Series 1 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Melissa & Doug - Water Wow - Vehicles Målarbok