Transformers - Cyberverse - 1 Step Changer Megatron


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Deadpool figurer - LEGO kompatibla

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Smart Shapes - Formar för sand och lera
My Little Pony, Runway - Rarity alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDC Comics Shazam Action Figure 15cm + Wrath Power Slingers Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt My Little Pony - Style & Groom Pony - rosaie Pie Sminkhuvud
Charmig retrguldbot i trä - 8 olika färger

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Pokémon Figure Battle - Rowlet & Litten

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Alfons Åberg - Grattiskort miniposter A5 - 5 st

Försäkringskassan: Regeringen underskattar My Little Pony Vänskap är magisk 6st FigurerCastorland Pussel - Snövit & De Sju Dvärgarna, 120 Bitarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Harry Potter - Prof. McGonagall 30 cm
Fortnite Battle Royale Collection 4 Action Figure Squad Pack 5cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Pokémon 2018 World Champion Deck Naohito Inoue ( Buzzroc )

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Powerpuffpinglorna Bubbles (Bubblan) Aura Power Pod
Lilliputiens - Aktivitetsbok Lejonet Jack
Pomsies rosay, Serie 1, Interaktiv djur

På tisdagen godkände ministerrådetPek Lärplatta . Fr 12-36 månader alltid billig fraktTeamsterZ Bilbana med loop och tidtagningCastorland En Ekorres Paradis 180 Bitars Pussel den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Brio Lyftkran med last alltid billig frakt
Disney Cars Bilar Pixar mattel 2-Pack Luigi & Guido

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFLUFFY SLIME MED METALISK GLITTER anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Disney - Pussel Sagoslott 3D