Hot Wheels - Fold out Playset - Blaze Blast


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Castorland Pussel - Lilla Rödluvan, 120 Bitar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Clementoni - MAXI Pussel SuperFärgs - Disney Tsum Tsum 104-bitar
Castorland Pussel - Prinsessan & Enhörningarna, 120 Bitar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTrefl Pussel Disney Bilar 3 Vägen till seger 200 Bitars Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Badring med Ryggstöd alltid billig frakt
Disney cars 3 RC Lightning McQueen 1 24

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
SmartGames - Busy Bugs - magnetiskt resespel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kendama The Pill alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Flygande Batman med rörliga armarMy Little Pony - Land & Sea Fashion - Rainbow Dashvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
EMOJI 50 st Klistermärken Glittriga SMILEY
Trefl Disney Lilla sjöjungfru Kurragömma 100 Bitars

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Mega Bloks Lustig Elefanten parad -- Fr 12måm+

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Skantic Fidget Spinner Basic grön
Transformers 1-Step Turbo Changer Megatron 11cm
STRETCHY BALL 7 CM Boll Stressboll Stress Boll

På tisdagen godkände ministerrådetMjukdjur, Gosedjur, Myskoxe, 30cmSluban Stor lastbil leksaksbil alltid billig fraktLottie kläder - Saddle Up alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
HAMA Midi Giant Fantasy horse, gift box
TOP TRUMPS TROLLS Trumf kort BRANCH POPPY COOPER

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFånga ballongerna Ravensburger alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Simba Art & Fun 5000 transparenta Pärlor Gåvopaket