Pokemon Battle Arena Decks svart vs. vit Kyurem Box Cards Kor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ridbanetejp My First Horse Show - Donkey Products

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Marvel Guardians of the Galaxy Titan Hero Series Star-Lord Figu
Trefl GIGA Pussel - På Zoo 12 Bitar inkl träfigur

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCastorland Rävens Äng 260 Bitars Pussel Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Finger ekorre - Finger Aquirrel alltid billig frakt
Minimjukdjur Babblarna alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Play-Doh Spinning Sweets Mixer alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Stressboll Smiley Anti-Stress Funny Face Klämboll 1st

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mjukdjur, Gosedjur, Giraff, 30cm alltid billig fraktTräpärlor - 4 mm - 15 g - ca 800 stvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Trefl Observation Pussel-Vi besöker brandstationen 70 Bitar
Mönstersaxar i Storpack - 10 st olika modeller

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fjäderfri studsmatta med handtag 114 cm, rosa, inSPORTline

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Radiostyrd bil Bentley Continental
Experimentlåda, 25 optiska experiment
LEGO® Super Heroes Snabb frysjakt 76098

På tisdagen godkände ministerrådetBrödrost i trä, Svart alltid billig fraktBrio 33592 Rött Action lok alltid billig fraktMonster High Doll Lagoona blå alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
HABA Mjölkflaska alltid billig frakt
Nabbi Pärlor 1100 st - Neongrön nr 25 - Medium

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLEGO® Creator Mäktiga dinosaurier 31058 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Trätåg med Lärande Klossar alltid billig frakt