Teamsterz Transportlastbil med Truck Gul Leksaksset


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Brio Bagagevagn till flygplats alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Växande Dinosaurie i Ägg (4 cm) - Kläcks och växer i vatten
Fidget Spinner i metall, 2 Wings, Regnbåge

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStor ritmatta med 2 pennor. Rita med vatten med Magisk rit matta Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Tavelstickers - Cirklar Pratbubblor - 14x18 cm - Svart - 2 ark
Funko POP VINYL Fortnite S1 Moonwalker Figur

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
My Little Pony - Equestria Girls - Minis Rockin rosaie Pie

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Skärbar Frukt och grönsaker Set alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Tectake Hopfällbar skrinda Heidrun blåTeddykompaniet Lolli snuttefilt gråvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Spindelmannen - Plastboll - 23 cm
Mjukdjur, Gosedjur, Pingvinunge, 30cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Horses Dream pyssel Häst Stickers - Sticker Album Pocket

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Rubiks Kub Twist Ormen alltid billig frakt
72st Söta & Färgglada Pokémon Figurer
Brio 33344 Mekanisk Växel 2 St alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetRörpärlor - Höst mix - Jumbo - 2450 st - 10x10 mm - Hål 5,5 mmDisney Descendants Mal alltid billig fraktNabbi Pärlor 20 000 st - Pärlemorsfärger i Hink den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
LEGO® City Mobil kommandocentral 60139
Babblarna Babba Mjukis alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTectake Barntält med tunnel, 200 bollar och väska flerfärgad anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

My Little Pony, rosaie Pie Sjöjungfru