Dragon Ball figurer - LEGO kompatibla


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fidget Spinner i metall, Triangle, Regnbåge

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bubbelpistol med LED-ljus - rosa alltid billig frakt
Stor ritmatta med 2 pennor. Rita med vatten med Magisk rit matta

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTY Mini Boos Paw Patrol Collectibles Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Monster High Boo York - Catty svart
Schleich Ridskola med ryttare 42389

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Teamsterz City Bus Röd alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Greta grå Tågset alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar LEGO® Movie 2 Nyckelring med LED EmmetSimba Leksaker ABC Funny Tools Verktyg ljus & Ljud Hammarevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
My Little Pony, Moonlight Chariot
Lekmatta Siffror alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kartong - A6 - 250 g - vit - 100 ark

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kids Concept Trädockor Edvin (1000200)
Tarzan Swing Gunga Ø 28 cm alltid billig frakt
Teddykompaniet Snuttefilt Fanny alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetHoppa Peppa Jack 30 cm alltid billig fraktPhoto Pearls - rosa - nr 18 - 6000 stPärlplattor - Standard Figurer - 6 st den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nabbi Pärlor 6000 st - Pärlemorsfärger - Medium
BARBIE BFMC DOLL 1 - 60TH BIRTHDAY guld LABEL

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTeddykompaniet Diinglisar Snuttefilt Lejon anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Regnbågsfärgad Slinky - Stjärna alltid billig frakt