Trefl 4in1 Pussel - Disney Frost alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
L.O.L. Surprise Lils Makeover Series

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Taf Toys, Aktivitetsleksak, Stapelleksak, Lastbil Crawl n' Stack
Lundby Matservis alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPlaymobil County, Traktor med släp Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Foam Clay - Gul - Glitter - 560 g
Mjukdjur, Gosedjur, Fjällräv, 30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ben 10, Förvandlande Figur - Shock Rock

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pianomatta - musikdator alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar LEGO® City Police Bergspolisens högkvarter 60174Nabbi Pärlor Jumbo 10mm - Standardfärger - 550 stvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
My Little Pony, Equestria Girls - Apple Jack
3D Stickers Glitter - Backyard Birds - Paper House

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Super Colour Pack Play-Doh alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Rubiks Kub 5x5x5 alltid billig frakt
Nerf NanoFire - Blå alltid billig frakt
My Little Pony Equestria Girls Classic Style rosaie Pie Docka

På tisdagen godkände ministerrådetCernitlera Savann (971) - 56g Premium Polymer ClayTräpärlor - 12 mm - rosa - 22 g - ca 40 stHAMA hink med 10000 pärlor alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Shopkins S8 World Vacation Petite Sweets
FROZEN Deluxe Box JEWELLERY FROST

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDisney Princess Rapunzel Rainbow Style anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

My Little Pony - The Movie Seashell Lagoon Playset