Trä docka-baby Trolly Walker för tjejer


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
TWILIGHT SPARKLE Rainbow Wings MY LITTLE PONY

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Paw Patrol kalsonger 3-pack alltid billig frakt
Photo Pearls - Ljusorange - nr 26 - 1100 st

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGiotto be-bè vaxkritor - 10 st alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kids Concept Djurtåg Edvin (I000078)
Gatukritor Jumbo - 50 st - Mixade färger - 1,7 kg

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Brio Fjärrstyrd racerbil alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
MLP, Equestria Girls Minis - Slumber Party Bedroom Set

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Tax Brio alltid billig fraktMy Little Pony Retro Skydancer alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Play-Doh - My Little Pony - Twilight 'N Rarity Fashion Fun
Alga Slime Lab alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Photo Pearls - Vit - nr 15 - 6000 st

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kassapparat i trä från Kids Concept
Jellyball Pineapple alltid billig frakt
Photo Pearls - Mörkgrön - nr 59 - 6000 st

På tisdagen godkände ministerrådetLerformar Och Verktyg till Barnlera - 15 delarPlay Doh Lekset Tandläkare alltid billig fraktFantasy DIY brevpapper i box Mermaid den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Avengers Titan Hero Iron Man alltid billig frakt
Twisty Petz 1-pack Precious Poodle

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenYellies Flufferpuff alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Wonder Woman figur alltid billig frakt