Missya svart lace bra fill BH ar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
ODD MOLLY free floating s s blouse Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Modström Mascha shirt Ögrönlar
ODD MOLLY night shift pant Jeans

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenODD MOLLY sunny side long cardigan Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt ONLY Carmakoma CARLUX CECILIA LOOSE PANTS - Tygbyxor - marina Vackra billiga damkläder
ONLY onlCODY S S T SHIRT JRS Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Morris Lady Edith F Down Jacket Ytterkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Morris Lyne Tee Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ONLY ONLJESSICA LONG SPRING - Parkas - night sky Vackra billiga damkläderONLY onlNADINE NICOLE PANT WVN Byxorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
MOS MOSH Naomi Glam Tropic Byxor
ONLY ONLRILEY BLING - Stickad tröja - misty rosa Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
ONLY ONLWINNIE NECK - T-shirt med print - high risk röd cloud dancer Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Onzie LA FEMME SHORT - Tights - apricot Vackra billiga damkläder
MyMo Vinterjacka - dark röd Vackra billiga damkläder
Oscar Jacobson Fogerty Blazer Kostymer & kavajer

På tisdagen godkände ministerrådetPanos Emporio SAFARI GALATHEA BadkläderPart Two Kanika PA ByxorPart Two Ophelia SH Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Peak Performance ADELE SHOR Shorts
Peak Performance NOLAN J Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPeak Performance W TECWCTCU Byxor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nanso Ladies t shirt, Liitu Ögrönlar