MSGM TANK TOP Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
ONLY ONLFAGNES LIFE - blås - cloud dancer Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
MyMo Vindjacka - dark blå Vackra billiga damkläder
ONLY ONLKLEO V-NECK - Stickad tröja - dark grå melange Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenONLY ONLNOVA - Shorts - svart graphic dot Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt ONLY onlROYAL HIGH SK DENIM JEAN BJ11506 NOOS Jeans
ONLY ONLY - Parkas - gul Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
NEUW Waits Denim BR Shirt Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
New Era MLB PASTEL MINI LOGO TEE NEYY Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Onzie HIGH GRAPHIC ELASTIC BRA - Sport-bh - south beach Vackra billiga damkläderOscar Jacobson Danil C Trousers Byxorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
New Look Curves SELF STRIPE SHOULDER CAMI - blås - dark gul Vackra billiga damkläder
Panos Emporio KARYES Badkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Part Two Fala TS Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Part Two May PU Ögrönlar
Newline svart Warm Tights Leggings & tights
Part Two Rolanda DR Klänningar

På tisdagen godkände ministerrådetPeak Performance ERICBDCHPS ÖgrönlarPeak Performance UNIT SUMPA YtterkläderPepe Jeans GRACY - Sweatshirt - peach Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pieces PCDELLY - Stickad tröja - cogrön grön Vackra billiga damkläder
Pieszak Nora regular wash Kanas Jeans

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPlease Jeans PLVP20PCV9DSM Jeans anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Nike Performance ELITE CUSHION QUARTER RUNNING SOCK - Ankelsockor - svart vit Vackra billiga damkläder