Newline svart Tee Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
ONLY Stickad tröja - svart cloud dancer Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Nike Performance DRY DRESS - Sportklänning - indigo force vit Vackra billiga damkläder
Opus PUSINE - Stickad tröja - cloudy sun Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPanos Emporio ATHENA 15 Badkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Park Lane Cable cardigan Ögrönlar
Part Two Kedita TS Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Nike Sportswear AIR BIKE - Shorts - space lila Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Nly by Nelly HEAVENLY FLOUNCE - Cocktailklänning - rosa Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Part Two Olga PA ByxorPassionata EMBRASSE MOI HIPSTER - Briefs - champagner Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
NN07 Falko 5961 Ögrönlar
Peak Performance HILLTOP P Leggings & tights

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Peak Performance W BLOCKDR Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Pepe Jeans GEN - Jeans straight leg - H06 Vackra billiga damkläder
Noa Noa Tunic Klänningar
Pieces PCBILLO ROLLNECK - Långärmad tröja - svart bright vit Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetPieszak Kenya jeans wash Oakland JeansPlease Jeans J JOG COLOUR SweatpantsPolo Ralph Lauren Cotton Broadcloth Top Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Polo Ralph Lauren Ruffle Trim Denim Shirt
Pomkin JIMMY - Tygbyxor - grön Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPrimakvinnor SAFARI TAI BRIEF Trosor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Noisy May NMPOWER PANTS - Tygbyxor - dark grå melange Vackra billiga damkläder