Noisy May T-shirt med print - mellow rosa svart dandelion Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Passionata DELICACY - T-shirt-bh - champagner Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Notes du Nord Honey Dress Klänningar
Peak Performance ERICBDCHPS Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPeak Performance TECH HOOD Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Peak Performance W TECWCTCU Byxor
Persona by Marina Rinaldi FADO Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Object OBJFREY - Stickad tröja - fiery röd Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ODD MOLLY ACTIVE WEAR tougher mid layer jacket Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Pieces PCLINDA ANKLE PANTS - Tygbyxor - olive night Vackra billiga damkläderPieszak Pieszak SS tee Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ODD MOLLY everybody slip Bodies & slips
Please Jeans PLAIN WASHED blå DENIM Jeans

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Polo Ralph Lauren COTTON LINEN TWILL OVERLAND WS Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Polo Ralph Lauren REPELJACKET UNLINED JACKET Ytterkläder
ODD MOLLY power proclamation hoodie Ögrönlar
Polo Ralph Lauren Wool Straight Pant Byxor

På tisdagen godkände ministerrådetPrettyLittleThing Bikiniset med fyrkantig ringningPulz Jeans Lucky Pant ByxorPUMA Classics Hoody TR B Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Puma LOOSE TANK - Funktionströja - russet orange Vackra billiga damkläder
Puma ZIP MODERN SPORTS - Träningsjacka - ponderosa pine Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRag & bone kvinnor V NECK Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ODD MOLLY sunny side cardigan Ögrönlar