ODD MOLLY sleepy molly pyjamas set Sov och loungeplagg


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Pieszak Diva skinny wash Washington Jeans

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
ODD MOLLY warm hearted dress Klänningar
Please Jeans Bermuda Shorts Snake Shorts

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPlease Jeans SUITPANTS CHECKED röd Byxor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Polo Ralph Lauren Down Field Jacket Ytterkläder
Polo Ralph Lauren Ribbed Turtleneck Top Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ONLY ONLCOOL ANKLE PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ONLY ONLFPAIGE LIFE - Skjorta - svart cloud dancer Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Polo Ralph Lauren Waterproof Jacket YtterkläderPrAna MANTRA JOGGER - Tygbyxor - dark khaki Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ONLY onlKINNI L S TRACK JACKET WVN Ögrönlar
Pulz Jeans Evelyn Pant Culotte Byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Pulz Jeans Trisse L S T shirt Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. PUMA Evostripe Move Pants Sweatpants
ONLY ONLOLIVIA - Jerseyklänning - svart vit Vackra billiga damkläder
Puma REBEL LEGGINGS - Tights - bordeaux Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetR H Studio Luna Loose Skirt KjolarRag & bone RB LOGO TEE ÖgrönlarRe.draft CROPPED PANTS - Tygbyxor - flame Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Reebok Classics Classics Vector 1 4 ZIP Ögrönlar
Reebok ThermoWarm Fitted Hoodie Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRésumé Marley dress Klänningar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ONLY ONLRISK HI-RISE BOX - Jeans Skinny Fit - medium blå denim Vackra billiga damkläder