ODLO SOCKS SHORT RUNNING LOW CUT - Ankelsockor - vit Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Pimkie Set med bandeau-bikini

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
ONLY Carmakoma CARMAX 3 4 - Skjorta - navy Vackra billiga damkläder
Please Jeans PLVA908H1138 Klänningar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPolo Ralph Lauren Classic Fit Rugby Hoodie Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Polo Ralph Lauren Necktie Cotton Button Down Ögrönlar
Polo Ralph Lauren Swimwear PONY ICON STRIPE MIX REVERSIBLE TAYLOR HIPSTER Badkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ONLY ONLFROCKY BOXY - T-shirt med print - bittersweet Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ONLY ONLKITA SEQUIN BOX - T-shirt med print - light grå melange Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar POSTYR POSRUFINA PANTS ByxorPull&Bear Pacific Krinklad bikini i asymmetrisk modellvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ONLY onlMICHELLE L S LONG BLAZER TLR Ytterkläder
Pulz Jeans PzSigne L S Shirt AOP Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Puma COSMIC TANK - Funktionströja - svart Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Puma MODERN SPORTS HOODY - Luvtröja - pale rosa Vackra billiga damkläder
ONLY ONLRISK HI-RISE BOX - Jeans Skinny Fit - medium blå denim Vackra billiga damkläder
Q S designed by blås - grön Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetRag & bone CAPRI JeansRaiine KISKA HOODIE ÖgrönlarReebok Classics CL A TRACKJACKET Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Reebok OS BO TANK Ögrönlar
Residus Moa silver Klänningar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRiver Island Långärmad tröja - khaki Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ONLY ONLSTORY - Blazer - medium grå melange Vackra billiga damkläder