Diane von Furstenberg DVF NEW JULIAN TWO Klänningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fenty PUMA By Rihanna BACK LACING TIGHTS Leggings & tights

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Didriksons GÖTE USX JKT Ytterkläder
Fila TESSA - Sport-bh - peacoat blå Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFilippa K Keaton Canvas Pants Byxor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Filippa K Poplin Dress Klänningar
Fiveunits ANGELIE - Tygbyxor - asphalt Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Diesel kvinnor DE SCOTCH SHORTS Shorts

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
DIM POCKET 3 PACK - Briefs - lot poseidon Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar FIVEUNITS Penelope 278 svart Mercy, Jeans JeansFransa BEKOO - Stickad tröja - off vit Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
DKNY Intimates SHEERS CONgrönIBLE STRAPLESS BRA - Bygel-bh - cameo vamp svart Vackra billiga damkläder
FREE QUENT INIA DR Klänningar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
French Connection CORE TEXTURE FOLDED BRIEFS Badkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. French Connection WHISPER RUTH TAILOröd TROUSERS Byxor
Dguldthy Perkins INSERT PUSSYBOW - blås - teal Vackra billiga damkläder
GANT G1. CALDER INTARSIA KNIT Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetGANT O1. MERINO SILK TURTLE NECK ÖgrönlarGANT O2. SNOWDROP SOCKS Strumpor & tightsGAP ATH CREST CREW Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
GAP MIDI - Jerseyklänning - vintage palm Vackra billiga damkläder
Gerry Weber BLOUSE TOP, WORKED W Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGestuz Deona skirt SO18 Kjolar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dguldthy Perkins RUFFLE MILKMAID - T-shirt med print - multi Vackra billiga damkläder