Pulz Jeans PzSigne Kimono Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
SAND 3656 Mikelle Klänningar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Puma ACTIVE LOGO TEE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder
SAVAGE X FENTY DRESS - Nattlinne - blå denim Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSAVAGE X FENTY PLUS THONG - String - deep lagoon Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Schmuddelwedda Regnjacka - röd Vackra billiga damkläder
Scotch & Soda Classic hooded down jacket Ytterkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Puma OWN IT - Tights - ponderosa pine fair aqua Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
PUMA SG X PUMA FZ Hoodie Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Scotch & Soda Knitted crew neck in stripes with lurex ÖgrönlarScotch & Soda Short sleeve crew neck tee with piping details Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Q S designed by LANGARM - Kofta - svart Vackra billiga damkläder
Seafolly Bustier Bandeau Badkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Second Female Anoli Blouse Sweatshirts

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Second Female Pomme Knit O neck Ögrönlar
Rag & bone GOOD TIMES TEE Ögrönlar
Selected Femme SLFDYNELLA - Vardagsklänning - creme Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetSelected Homme Rutig kostym i bomulls- och linneblandningSelected Homme SLHSLIMSEL BIRDS SHIRT LS AOP B ÖgrönlarSikSilk Marinblått set med barockmönster den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Six Ames WILLY Ögrönlar
Skogstad Selvågen down jacket Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSoft Rebels More Blouse Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ragwear Plus EXCLUSIVE TETUAN DITSY PRINT TIE DETAIL T-SHIRT DRESS - Jerseyklänning - olive Vackra billiga damkläder