PUMA A.C.E. S L Hoodie Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
SAVAGE X FENTY BRALETTE - Topp - goji berry Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
PUMA Cosmic Tank TZ Ögrönlar
SAVAGE X FENTY PLUS DRESS - Nattlinne - natural Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSchmuddelwedda Huvtröja med dragkedja - off vit Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Scotch & Soda Ams blåw shirt Ögrönlar
Scotch & Soda Crewneck tee with multicolour flock print artwork Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Puma SHOW OFF TEE - T-shirt med print - pale rosa heather Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Q S designed by LANGARM - Vinterkappa -rock - khaki Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Scotch & Soda Printed shirt with contrast panels ÖgrönlarScotch & Soda Tunique top Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Rabens Saloner Safari tube blouse Ögrönlar
Seafolly Retro Tank Maillot Badkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Second Female Idal Knit T neck Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Selected Femme SFDYNELLA - blås - poppy röd Vackra billiga damkläder
Raiine ARIETTA PANTS Byxor
Selected Femme SLFNOELLA - Skjorta - sepia rosa snow vit Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetSelected Homme SLHLUCAS AOP SS O NECK TEE W ÖgrönlarSignal Elmer Structure ÖgrönlarSix Ames AMY Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Skiny ADVANTAGE RIO 2 PACK - Briefs - heather selection Vackra billiga damkläder
Sofie Schnoor Blouse w frills Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSoft Rebels Star Jacket Ytterkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Re.draft LEMON - T-shirt med print - navy Vackra billiga damkläder