Puma SG TRANSPARANCY TOPSOCK 1 PACK - Strumpor - vit Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Schmuddelwedda REGEN - Parkas - gul Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Q S designed by Kofta - beige Vackra billiga damkläder
Scotch & Soda Celebration clean pants Byxor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenScotch & Soda High neck printed ruffle top Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Scotch & Soda Relaxed fit tee Ögrönlar
Seafolly ACTIVE DEEP V MAILLOT - Baddräkt - svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Rag & bone STATE OF MIND TEE Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Raiine HARDIN T SHIRT Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Seafolly Spice Temple Boardshort BadkläderSecond Female Laylana LS T Neck Tee Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Re.draft STRIPED BOATNECK - Långärmad tröja - navy Vackra billiga damkläder
Selected Femme SFLIVANA CUFF CARDIGAN - Kofta - svart Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Selected Femme SLFODETTE LS SILK SHIRT B Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Selected Homme SLHMATTHEW PRINT SS O NECK TEE W Ögrönlar
Reebok Classics GIGI LEGGING Leggings & tights
Signal Derry Raw seam Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetSisley Kofta - rosa Vackra billiga damkläderSkins DNAmic Ultimate Mens S S ÖgrönlarSloggi WOW COMFORT HIP - Briefs - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Soft Rebels Rita Jacket Ytterkläder
Soulland Woltz t shirt w.long sleeves and print Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSoyaconcept SC MARICA Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Reebok OS THERMO SEAMLESS TIGHT Leggings & tights