Ragwear BOLIVIA ORGANIC - T-shirt med print - dusty blå Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Scotch & Soda Mixed print top with rib neckline Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Raiine MARCY DENIM SKIRT Kjolar
Scotch & Soda Stretch lurex pants Byxor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSeafolly DD U Tube Bandeau Badkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Second Female Anoli Trousers Sweatpants
Second Female Muja Trousers Byxor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Reebok Classics ES FT CREW NECK Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Reebok OMBRE - Tights - blå Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Selected Femme SLFBELLA LS PLISSE DRESS EX KlänningarSelected Femme SLFrosa V NECK - Stickad tröja - svart Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Reebok ThermoWarm Jogger Joggingbyxor
Selected Homme SLHSKINNY LUCA NAVY PEONY PANTS W NOOS Byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Signal Hunter crew CP Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Six Ames BARCELONA Ögrönlar
Résumé Mattie shirt Ögrönlar
Skins DNAmic kvinnor Long Tights Leggings & tights

På tisdagen godkände ministerrådetSloggi ZERO-FEEL - Topp - lagoon blå Vackra billiga damkläderSoft Rebels Rebecca Wide Pants ByxorSoulland RAWLINS HOODED SWEAT W. PRINT Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Soyaconcept SC MALICA Klänningar
Soyaconcept SC SANDY Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSportmax Code PERE Kjolar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

River Island Fodralklänning - grön dark Vackra billiga damkläder