Rag & bone VICTOR CREW Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Scotch & Soda Midi length wrapover dress Klänningar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Raiine KISKA HOODIE Ögrönlar
Scotch & Soda Skim Cold Shoulder Jeans

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSeafolly CARRIED AWAY PLAIN ROPE HANDLE - Strandaccessoar - dark olive Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Second Female Adina Suede Skirt Kjolar
Second Female Mio Blouse Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Reebok Classics Classics Vector SS Tee Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Reebok OMBRE CROP - Linne - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Selected Femme SLFALESSA MW ANKLE PANT B ByxorSelected Femme SLFREGINA CARDIGAN - Kofta - light grå melange Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Reebok Tights - cobalt solid guld Vackra billiga damkläder
Selected Homme SLHREGGUNNAR NIELS SHIRT LS MIX W Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Signal Frankie Denim Jeans

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Sista Glam AMBEY - Fodralklänning - blå Vackra billiga damkläder
Résumé Mona skirt Kjolar
Skins DNAmic Ultimate Mens L S Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetSloggi sloggi ZERO One Midi TrosorSoft Rebels Pingo Blouse ÖgrönlarSoulland NOS COFFEY T SHIRT W.PRINT Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Soyaconcept SC MAGGA Ögrönlar
Soyaconcept SC SABRINA Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSportmax Code NETTUNO Byxor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

River Island Plus blås - brun offvit Vackra billiga damkläder