SAND Mohair Star Craig Normal Kostymer & kavajer


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Soulland AW18 PA T SHIRT W.PRINT Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
SAVAGE X FENTY CHEEKY - Briefs - milk Vackra billiga damkläder
Soyaconcept SC FARIA Klänningar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSoyaconcept SC NESIBE Ytterkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Soyaconcept SC SHADIDENIM PS PAT Jeans
Sportmax Code MEDICEA Ytterkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Schmuddelwedda Parkas - dark navy Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Scotch & Soda Ams blåw classic western shirt Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Starter ST JOE TURQUOISE MEDITER. ÖgrönlarStella Nova Tale Byxorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Scotch & Soda Celebration all in 1 Jumpsuits
STINE GOYA Cecilia, 397 Sequins T shirt Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Storm & Marie GINZA BRA Badkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Strellson 11 S.C. Sacramento 10007268 Ytterkläder
Scotch & Soda Longer length shirt dress Klänningar
Superdry ACID PACIFCA CLSSIC BOXY TEE Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetSuperdry EAGLE CHAMPS RING BOXY TEE - T-shirt med print - tailgate röd Vackra billiga damkläderSuperdry LUXE FUJI DOUBLE ZIP HOOD YtterkläderSuperdry PREMIUM LEATHER RACER JACKET Ytterkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Superdry Sport ATHLETICO TRACK TOP Ögrönlar
Superdry SUPERDRY GYM DUO STRAP VEST Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSuperdry VINTAGE LOGO MONO HOODIE - Luvtröja - ice marl Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Scotch & Soda Scotch and Soda Ams blåw graphic sweat Ögrönlar