Scotch & Soda All over printed crewneck tee Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Soyaconcept SC SARENA Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Scotch & Soda Boxy fit dropped shoulder shirt Ögrönlar
Sportmax Code GHISA Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStand Noemie Jacket Ytterkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Stella Nova Maw Ögrönlar
Stig P Naime Klänningar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Scotch & Soda Printed wide leg pyjama inspiröd pants Byxor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Scotch & Soda Simple Ams blåw harrington jacket Ytterkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Storm & Marie AIA BL_SOLID ÖgrönlarStrellson 11 Callen W 10003753 Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Seafolly Action Back Tri Badkläder
Sunseeker Illustrated Fantasy Classic Badkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Superdry CHARACTER LOGO MACRO PORTLAND TEE Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Superdry HESTER CABLE JUMPER Ögrönlar
Second Female Agnete Knit O Neck Ögrönlar
Superdry NOVA MICROFIBRE BOMBER Ytterkläder

På tisdagen godkände ministerrådetSuperdry ROOKIE HARRINGTON SHIRT ÖgrönlarSuperdry Sport CORE TAPED TEE ÖgrönlarSuperdry TCH HOOD PRINT POPZIP WNDCHETR Ytterkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Superdry WOVEN LOUNGE PANT Sov & loungeplagg
Taifun SKIRT SHORT WOVEN FA Kjolar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTheory DRAPED SHEATH.CLASSI Klänningar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Second Female Kiwa Blouse Ögrönlar