Selected Homme SLHSLIMPEN GARDEN SHIRT LS AOP B NOOS Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Superdry JETT - Sweatshirt - svart Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Signal Frazier CP Herringbone Ögrönlar
Superdry orange LABEL TRACK TOP Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSuperdry ROOKIE AVIATOR PATCHED PARKA Ytterkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Superdry Sport COMBAT SPORT CROP HOOD Sweatshirts
Superdry SUPER SEWN TWIST YARN GRANDAD Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Six Ames WILLY Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Skiny L. bandeau bra Badkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Superdry UNIVERSITY LINER CREW ÖgrönlarSvea Miss Smith Jacket Ytterklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Skogstad Piano half zip Ögrönlar
Ted Baker CRITTER Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Theory CLAIRENE.NEW DIVIDE Ytterkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tiger of Sweden GWYLLEN Ögrönlar
Soft Rebels Marla Jacket Ytterkläder
Tiger of Sweden JURIE PRI Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetTiger of Sweden SKOTT YtterkläderTopshop SPOT PLEAT - Maxiklänning - grön Vackra billiga damkläderTriumph Push up-bh - vanille Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
TWINTIP Tygbyxor - gul Vackra billiga damkläder
Twist & Tango Paloma Skirt Kjolar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenUsha Fodralklänning - grå Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Soft Rebels Tiggi Blouse Ögrönlar