Soft Rebels Moon Skirt Kjolar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Superdry VESSEL JACKET Ytterkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Soft Rebels Tiggi Blouse Ögrönlar
Svea Music Sweat Pants Sweatpants

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTed Baker Bikini med knut Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt The North Face Sport-bh - juicy röd Vackra billiga damkläder
Tiger of Sweden CUPULA P Klänningar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Soyaconcept SC FENYA Ytterkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Soyaconcept SC MARRIT Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Tiger of Sweden Jeans PANSY PR ÖgrönlarTiger of Sweden NAJAD Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Soyaconcept SC PENILLE Ögrönlar
Tonsure Regular shirt Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tretorn WINGS MONOCROME PADDED Ytterkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Triumph Waves of Light OP 02 Badkläder
Sportmax Code DAMIANA Klänningar
Twist & Tango Be Running Singlet Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetTwist & Tango Sandy Dress KlänningarUsha Fodralklänning - mottled grå Vackra billiga damkläderVanessa Bruno JUSTINE Ytterkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Vero Moda VMARUBA SMOCK - blås - old rosa Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMFLAME - Shorts - night sky Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVero Moda VMPRETTY BODY - blås - cabernet Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Spring Maternity CLORIA OVERLAP - T-shirt med print - ocean blå Vackra billiga damkläder