Superdry Sport ACTIVE TRAINING SHELL PANT Joggingbyxor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vero Moda VMEVA LOOSE STRING PANTS - Träningsbyxor - misty rosa Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Superdry Sport GYM TECH CUT CREW Ögrönlar
Vero Moda VMMANJA V NECK - blås - snow vit Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVero Moda VMTHEA - blås - svart Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vila VICOOKIE L S DRESS RX Klänningar
Vila VILOLANA 3 4 SLEEVE T SHIRT Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Superdry V LOGO REACTIVE CLASSIC BOX FIT TEE Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Superdry WORLD TOUR TEE Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vila VINOVEA ILIANE S S TOP ÖgrönlarVila VISUMI - T-shirt - bas - pepper grön Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Swedish Stockings Alma rib tights 60D Strumpor & tights
Vossen FEELING - Morgonrock - deep blå Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Weekday RECYCLED COLLECTION DUSK JACKET - Jeansjacka - maroon Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. WeSC CALYPSO DENIM JACKET Ytterkläder
Tenson Nidingen W Ytterkläder
Whyröd ELAY RAVEN Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetWolf & Whistle Bikiniögrönl med banddetalj för dig med fylligare bystWon Hundröd FOURTEEN_DISTRESSED blå YtterkläderWood Wood Flora sweatshirt Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Wrangler PAUL POP OVER Ytterkläder
YAS YASFLOSS SHORT CARDIGAN - Kofta - orange Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen Essentials Kofta - röd dahlia Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Theory DRAPED BOATNECK TOP Ögrönlar