Dguldthy Perkins WRAP FRONT - blås - grön Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fransa Batrench 2 Outerwear Ytterkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dreimaster kvinnor T-Shirt - T-shirt med print - puder Vackra billiga damkläder
Free People YOURE A PEACH LEGGING - Tights - svart Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFrench Connection AUBINE FLUID CULOTTES Byxor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt French Connection MIRI KNITS DROP SHLDR JUMPER Ögrönlar
Ganni Linfield Lyocell Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Edc by Esprit Parkas - navy Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Edwin Garage Shirt SS Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar GANT G3. SILKY DRESS KlänningarGANT O1. THE svartWATCH AIRLIGHT JACKET Ytterklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Ellesse EL CONSOLATA Ögrönlar
GANT O2. TP BELL SLEEVE SHIRT Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
GAP BOAT - Långärmad tröja - burgundy Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. GAP Maxiklänning - terra cotta Vackra billiga damkläder
Envie de Fraise ADELAIDE - Maxiklänning - grön blå Vackra billiga damkläder
GAP VERSATILE JOGGER TENCEL - Långärmad tröja - dark blå Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetGestuz Brenna ls top SO17 ÖgrönlarGestuz Loui dress AO18 KlänningarGestuz Tito dress YE18 Klänningar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Gina Tricot ULRIKA - Luvtröja - svart Vackra billiga damkläder
Hackett AMR DIAG SPLIT Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHanro COTTON SENSATION - Triangel-bh - skin Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Esprit Bodywear kvinnor Nightshirts Ögrönlar