Tiger of Sweden ANTA PRI Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vila VISTRIBAS 3 4 T SHIRT TB Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Tiger of Sweden FRIDOLF Ögrönlar
lilaa by Mango SEUL - Tygbyxor - dark navy blå Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenWeekday Ribbat bikiniset i trekantsmodell Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Weekend Max Mara NERVO Klänningar
WHY7 DANA - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tiger of Sweden MIRZ 2 Byxor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tiger of Sweden SITZ Strumpor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Whyröd NOREN DONEGAL YtterkläderWolf & Whistle KNOT FRONT VEST CURVE - Linne - blå Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Tonsure Tee with placement boy face print Ögrönlar
Won Hundröd KENYA_2 Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Wood Wood Harriet top Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Wrangler OLD WAVE TEE Ögrönlar
Triumph CHEMISES - Pyjamas - stormy grå Vackra billiga damkläder
YAS YASCIRIRA HW PANT Byxor

På tisdagen godkände ministerrådet Essentials Curvy T-shirt med print - peacoat Vackra billiga damkläder Essentials Stickad tröja - gul Vackra billiga damkläderZizzi MMONDO 3 4 BLOUSE - blås - scarlet Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Zoe Karssen JANIS BOYFRIEND CHERRIES ALL OVER Jeans
4505 Gråmelerade träningsbyxor med supersmal passform

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen2nd One Amy 002 Satin svart, Jeans Jeans anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Triumph TEMPTING - Bygel-bh - illumines blå Vackra billiga damkläder