TWINTIP Långärmad tröja - dark blå Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Wolf & Whistle KNOT FRONT VEST - Linne - vit Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
TWINTIP Träningsbyxor - svart Vackra billiga damkläder
Won Hundröd FOURTEEN_TOWN blå Ytterkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenWood Wood Alyssa jacket Ytterkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Wrangler BOXY TEE Ögrönlar
Wrangler SUPER SKINNY JEANS Jeans

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Twist & Tango Thilda Blouse Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Urban Classics LADIES CYCLE ANIMAL PRINT - Shorts - gul svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar YAS YASRUSTY SKIRT Kjolar Essentials Kofta - sweet lavendar Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Usha Vardagsklänning - mottled dark grå Vackra billiga damkläder
Essentials T-shirt med print - light grön Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Zizzi MSAMANTHA, S L, TOP Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Zoe Karssen EMBROIDEröd DENIM SHIRT Ögrönlar
Vaude kvinnor SVEIT - T-shirt med print - glacier Vackra billiga damkläder
4505 2-pack ärmlösa tränings-t-shirtar i snabbtorkande material SPARA

På tisdagen godkände ministerrådetDESIGN Tropiskt mönstrad linnekostym2nd One Nicole 829 blå Thrill, Jeans Jeans2NDDAY 2ND Jill Byxor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
2NDDAY 2ND Thoughts Ögrönlar
8848 Altitude Fayston Jacket Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas DNT REST E AI BH ar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vero Moda VMANDRATX LS SHIRT VMA Ögrönlar