Twist & Tango Sheila Shorts Shorts


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Wood Wood Gil jeans Jeans

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
United Färgs of Benetton SWEATER L S Ögrönlar
Wrangler HIGH RISE BODY BESPOKE - Jeans Skinny Fit - soft grå Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenY.A.S Set med trekantsbikini Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt YDE LULLY LONG Klänningar
Essentials Linne - bright vit Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Vanessa Bruno LUDIVINE Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vero Moda Curve VMEVA MR LOOSE STRING PANTS CURVE - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ZAY MAGGIE CROPPED PANT - Leggings - rosa dust Vackra billiga damkläderZizzi MSAMANTHA, L S, CARDIGAN Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vero Moda VMAYRA VIP - blås - eggnog Vackra billiga damkläder
Zoe Karssen BOYFRIEND FIT SWEATPANTS Sweatpants

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Leopardmönstrade superskinny joggingbyxor i snabbtorkande material

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DESIGN Set i velour med heltäckande palm-motiv
Vero Moda VMHANNI LONG - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder
2nd One Miley 107 Pants Byxor

På tisdagen godkände ministerrådet2NDDAY 2ND Flows Klänningar2NDDAY 2ND Sally Cropped Pearly Jeans3.1 Phillip Lim TANK W TPSTCH SL RBN Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas ASK SPR TEE LS Ögrönlar
Adidas Originals CONTEMP BB TT Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas Performance ATTEETUDE TEE - T-shirt - bas - legink Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vero Moda VMMELODY - Blazer - ombre blå Vackra billiga damkläder