Ultimo LOW BACK STRAPLESS - Push up-bh - ivory Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Wood Wood Robert shirt Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Urban Classics LADIES SLEEVE CREW - Sweatshirt - vit brightblå fireröd Vackra billiga damkläder
Wrangler RAGLAN SS SHIRT Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenYAS YASBELLO OFF SHOULDER DRESS - Maxiklänning - rosa wine Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Yogasearcher SURYA - Sport-bh - yucca Vackra billiga damkläder
Essentials Maternity T-shirt med print - dark blå vit Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
VANS MN BASIC ZIP HOODIE Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vero Moda Tall VMTANJA TEE BOX - T-shirt med print - snow vit Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Zizzi JOCEANA, LS, JACKET YtterkläderZizzi V NECK BLOUSE - blås - röd Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vero Moda VMBOCA BLOUSE - blås - snow vit Vackra billiga damkläder
Zoe Karssen LOOSE FIT TEE Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
4505 Kakifärgade träningsbyxor med dragkedjor nedtill i vår smalaste passform

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DESIGN x glaad& Unisex-set med shorts och skjorta med unity -mönster
Vero Moda VMKAJA - Stickad tröja - winetasting svart Vackra billiga damkläder
2nd One Silja 873 svart Figure, Pants Byxor

På tisdagen godkände ministerrådet2NDDAY 2ND Jolie Coal Logo Jeans2NDDAY 2ND Tosca Klänningar8848 Altitude Civetta Pants Byxor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas by Stella McCartney Tights - svart nindig Vackra billiga damkläder
Adidas Originals FLAMESTRK WV TP Joggingbyxor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas Performance PANT - Träningsbyxor - grå Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vero Moda VMNO POINTELLE OPEN CARDIGA - Kofta - night sky Vackra billiga damkläder