Vero Moda Randig bikini med uddkant


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
YAS YASZIRO LS KNIT FT Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vero Moda VMALVIK FAUX FUR JACKET REP Ytterkläder
Essentials Kofta - sweet lavendar Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren Essentials Trenchcoat - svart Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Zizzi MMARRAKESH LONG PANT - Tygbyxor - bright vit Vackra billiga damkläder
Zizzi XORA, WRAP, TUNIC Klänningar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Vero Moda VMKARIS HIGHNECK - Stickad tröja - winetasting Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vero Moda VMNO NAME - Kofta - dark grå melange Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 4505 roströd tränings-t-shirt i muscle fit med quick dryDESIGN Korallfärgad bikini med resår i återvunnet materialvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vero Moda VMSIMPLY EASY SHORT DRESS - Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläder
2nd One Carine 065 Rice, Pants Byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
2NDDAY 2ND Cissi Cloudy Jeans

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 2NDDAY 2ND June Solid Klänningar
Vila VIDREAMERS PURE - T-shirt med print - svart optical snow Vackra billiga damkläder
2XU Accelerate Comp Tights Tights & shorts

På tisdagen godkände ministerrådet8848 Altitude LINDY TEE - T-shirt med print - rosa Vackra billiga damkläderAdidas DNT REST E AI BH arAdidas Originals FT OTLN SHORT Shorts den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas Performance OWN THE RUN ZIP - Funktionströja - svart Vackra billiga damkläder
Adidas Tennis US SERIES SKIRT Kjolar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAlpha Industries Hooded Fishtail CW TT Ytterkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vila VILIMBA S L JUMPSUIT KA Jumpsuits