Vila VIPLACE V NECK - Stickad tröja - dark grå melange Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
2nd One Carine 111 Almond, Pants Byxor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vila VISOLDANA KNIT 2 4 SLEEVE TOP Ögrönlar
2NDDAY 2ND Beryl Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren2NDDAY 2ND Jessie Klänningar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 2NDDAY 2ND Sally Cropped Soft Jeans
3.1 Phillip Lim LS TOP W RUFFLE AND ZIP SLEEVE DETAIL Ytterkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Wallis MILITARY - Kort kappa rock - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Weekday FRANCES LONG SLEEVE - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Abecita Retro Navy Folded Brief BadkläderAdidas M ID Stad Pt Cu Byxorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Weekend Max Mara LECCIO Klänningar
Adidas Originals JKT KARKAJ Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Adidas Performance LOGO TANK - Funktionströja - clear mint Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Adidas Tennis CLUB 3 STRIPES TEE Ögrönlar
WHY7 RIKA - Flaröd jeans - svart grå Vackra billiga damkläder
Aéryne Emma dress Klänningar

På tisdagen godkände ministerrådetAmerican Vintage NONOGARDEN CAMI - Linne - limoncello Vackra billiga damkläderAnna Field blås - wood rosa Vackra billiga damkläderAnna Field SET - Bikini - blå Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Arnie Says Maddox Multi Ögrönlar
B.young RIZETTA CROP PANTS - Träningsbyxor - cornflower blå melange Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBaum und Pferdgarten AGACE Klänningar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Whyröd MELLY SEQUIN Klänningar