Whyröd CECIL SPACE DYE Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Active by Zizzi ABASIC ONE - T-shirt - bas - bird of paradise Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Whyröd NOREN REVERS Ytterkläder
Adidas M S2S BL LS TEE Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAdidas Originals FULL ZIP HOODY Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Adidas Performance BOS TANK - Linne - vit svart Vackra billiga damkläder
Adidas Performance ZNE JACKET - Löparjacka - shock röd Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Won Hundröd Dagmar Klänningar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Won Hundröd MORGANA Ytterkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ÁERON back pocket midi skirt KjolarAlpha Industries MA 1 VF Flying Tigers Ytterklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Wood Wood Cam Clean blå Rinse Ytterkläder
Andiata LUCAN WIDE TROUSERS Byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Anna Field Jeans bootcut - svart Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Anna Field Stickad tröja - winetasting Vackra billiga damkläder
Wrangler LOGO SWEAT SHIRT Ögrönlar
Asics FINISH ADVANTAGE 2 Leggings & tights

På tisdagen godkände ministerrådetBACK Flap dress KjolarBaum und Pferdgarten AGNETE KlänningarBaum und Pferdgarten JUPITER Klänningar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Benetton 2 PACK - Briefs - bright rosa doeskin melange Vackra billiga damkläder
Betty Barclay trousers Shorts

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBjörn Borg SHORTS BB BRANCH 2p Boxershorts anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Wrangler WESTERN SHIRT Ögrönlar