Adidas 4KRFT Sho Ul Li Shorts


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Bomboogie T-shirt med print - off vit Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas ID Knit TP Joggingbyxor
BOSS Business Wear Dais16 Ytterkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBOSS Business Wear Roloo Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Boss Casual Wear Junique Ytterkläder
Brandtex Jacket Outerwear Light Ytterkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Adidas Originals SST OUTDR ATRIC Ytterkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Adidas Performance LOGO TANK - Funktionströja - clear mint Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bruun & Stengade BS Orlando, Suit Set Kostymer & kavajerBruuns Bazaar Shella Lisa knit dress Klänningarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Adidas Performance Träningsshorts - legend ivy Vackra billiga damkläder
By Malene Birger ELILINNA Byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
By Malene Birger PIPPA Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. By Malina Hiba blouse Ögrönlar
ÁERON Crew neck flippy dress Klänningar
By Ti Mo Semi Couture Smocking Blouse Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetCasall SEAMLESS - Tights - lavender spa Vackra billiga damkläderChampion Luvtröja - svart Vackra billiga damkläderChantelle PRESAGE - Push up-bh - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Cheap Monday Power top Syntax logo Ögrönlar
Colmar ZONE BRA - Sport-bh - light blå svart ginger Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenConverse STAR CHEVRON CREW - Sweatshirt - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Alpha Industries Hooded Fishtail CW TT Ytterkläder