Alpha Industries MA 1 VF Patch Wmn Ytterkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Bruuns Bazaar LIVA - blås - lavender Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
American Vintage SONOMA Klänningar
By Malene Birger BRIENNE Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBy Malene Birger MICHELLO Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt By Malene Birger VIRANA Skinnbyxor
By Ti Mo Bell Sleeved 50's Dress Klänningar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Anna Field Jerseyklänning - gulden gul Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Anna Field Petite Jeans slim fit - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Camano kvinnor SOFT SOCKS 4 PACK - Strumpor - colour box Vackra billiga damkläderCasall Ventilation Long Sleeve Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Anna Field Vardagsklänning - off-vit svart Vackra billiga damkläder
Champion RAINBOW - Träningsshorts 3 4-längd - blå Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Chantelle orangeRIE - Briefs - rosa fumee Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Cheap Monday Memory knit Ögrönlar
B.young Bobo vinyl coat Ytterkläder
Ciso CAPRI - Shorts - 4495 Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetColumbia Venture On™ Interchange Jacket YtterkläderCoster Copenhagen Shirt blouse in satin stretch ÖgrönlarCraft EAZE JERSEY HOOD JKT Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Cream Carlie Dress Klänningar
Cream Lowett Tunic Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCulture MILLE CAPRI MALOU FIT - Shorts - true navy Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

B.young Rosie sweatshirt Ögrönlar