Banana Republic LS DILLON MARILYN FLORAL SMALL Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Casall Ventilation Tights Leggings & tights

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Banana Republic WRAP - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder
Champion Linne - svart Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCHANTELLE AERIA SG REMBOURRE BH ar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Cheap Monday Expose hood Ifrgastt allt Ögrönlar
Cheap Monday Standard tee Cheap review Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Baum und Pferdgarten NARDA Byxor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
BDG Urban Outfitters UTILITY JACKET - Tunn jacka - ecru Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Columbia CSC™ PIGMENT TEE - T-shirt med print - blå dusk Vackra billiga damkläderComma PONCHO - Stickad tröja - raspberry melange Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Benetton STRIPE FIT FLARE DRESS - Stickad klänning - navy Vackra billiga damkläder
Coster Copenhagen Striped shirt blouse w. ribbon edge Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Craft ESSENTIAL TIGHTS Leggings & tights

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Cream Cabrilla Dress Klänningar
Birgitte Herskind Ally Blouse Ögrönlar
Cream LIALA CARDIGAN - Kofta - light grå melange Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetCream Zarah kimono ÖgrönlarDay Birger et Mikkelsen Day Anguilla ÖgrönlarDay Birger et Mikkelsen Day Holy Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Day Birger et Mikkelsen Day Square Klänningar
Designers Remix Caitlyn Tee Racing Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDesigners Remix Nini Tie Dress Klänningar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Björn Borg DAGNY - Träningsjacka - insignia blå Vackra billiga damkläder