Esprit CARDIGAN - Kofta - light grå Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
GANT O1. THE AIRLIGHT DOWN JACKET Ytterkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Esprit Collection Dresses flat knitted Klänningar
GANT O2. STRIPED LONG LINEN SHIRT Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGANT STRETCH COTTON CABLE DRESS Klänningar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt GAP GAP STR FZ HD Ögrönlar
GAP SLIM STR grå Jeans

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Eton blå & röd Floral Print Shirt Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Even&Odd active Sport-bh - rosa Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Gerry Weber Edition JEANS LONG JeansGestuz Ditte blouse ZE3 18 Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Even&Odd Curvy Stickad klänning - offvit Vackra billiga damkläder
Gestuz Minina long dress SO19 Klänningar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Gestuz Vinta dress MA18 Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Gina Tricot Skinny low waist superstretch Jeans
Even&Odd Tygbyxor - rosa Vackra billiga damkläder
GUESS Jeans SL TN ESTER SWTR Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetHAN Kjøbenhavn Knit Turtleneck ÖgrönlarHelly Hansen W LIFALOFT INSULATOR JACKET YtterkläderHilfiger Collection HC HOUNDSTOOTH CNECK SWEATER Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
HOLZWEILER MOOSE Knit Ögrönlar
Hope Sharp Blazer Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHummel Hive LANE TIGHTS - Leggings - poinciana Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Fall Winter Spring Summer High Pressure Mini Poly Kjolar