Björn Borg SHORTS BB LA PINEAPPLE 2p Boxershorts


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Cosabella NEVER SAY NEVER NAUGHTIE - Triangel-bh - svart Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
blåer GIUBBINI CORTI IMBOTTITO - Dunjacka - svart Vackra billiga damkläder
Coster Copenhagen Slim fit jeans w. raw edges Jeans

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCraft District clean tee M Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Cream Annabell trenchcoat Ytterkläder
Cream FLORENCE - Linne - lavender blå Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
BOSS Business Wear Henryke9 Klänningar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
BOSS Business Wear Salea 15 Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Cream Nanna pants SweatpantsCyell LE JARDIN PADDED - Bikiniögrönl - multi Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Boss Casual Wear Ecluni_1 Ögrönlar
Day Birger et Mikkelsen Day Cafe Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Day Birger et Mikkelsen Day Janis Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Day Birger et Mikkelsen Day Sultana Byxor
Brandtex Dress jersey Klänningar
Designers Remix Barbara Skirt Kjolar

På tisdagen godkände ministerrådetDesigners Remix Maggie Sweater ÖgrönlarDesigual BIKI SANDY BadkläderDesigual DENIM SARI vit Jeans den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Desigual TS ALEIA Ögrönlar
Desigual VEST BUTTERFLY Klänningar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDesigual VEST RITA Klänningar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bruno Banani BANDEAU SET - Bikini - navy Vackra billiga damkläder