Fall Winter Spring Summer Washes Klänningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Gestuz Fala blazer YE18 Ytterkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Femilet INDIANA SW BRA TRIANGLE SANS ARMATURE Badkläder
Gestuz Mokita pants MA18 Byxor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGestuz Tilde shirt AO18 Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Gina Tricot May flare trousers Byxor
GUESS Jeans DguldTEA BLAZER Ytterkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Filippa K Daria Drapey Trench Ytterkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Filippa K M. Daniel Jersey Jacket Ytterkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Halti Kiilo M Jacket YtterkläderHead CROSS BRA kvinnor - Linne - royal blå darkblå Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Filippa K Open Back Tank Dress Klänningar
Henri Lloyd OVERBURY REGULAR CREW NECK KNIT Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Hilfiger Collection HILFIGER RACING T SH Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. HOLZWEILER SIMON Tee Beige Ögrönlar
FIVEUNITS Angelie 451 Split Byxor
Hope Soft Shirt Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetHummel Hive HMLALANA ZIP JACKET - Träningsjacka - gulden kiwi Vackra billiga damkläderHunkemöller Amazonia plunge PW BadkläderHunter Welly Sock with Pocket Strumpor & tights den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ida Sjöstedt Sutton Dress Klänningar
InWear Greer Pant Nica Fit Byxor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenInWear Velvet Top LW Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

FIVEUNITS Kylie 325 Crop Byxor