Filippa K Drapey Crepe Tunic Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Gina Tricot Diana swimsuit Badkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Filippa K M. Christian Cool Wool Jacket Ytterkläder
Glamguldus blås - vit Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGUESS Jeans S TRUDY TOP Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Halti Puntti II W DX ski pants Byxor
Helly Hansen FJORD WINDPROOF FLEECE Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
FIVEUNITS Angelie 238 Zip Byxor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
FIVEUNITS Kylie 201 Crop, Autonno Feel, Pants Byxor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Herrlicher PIPER - Jeans straight leg - denim soul Vackra billiga damkläderHilfiger Collection LUXURY CREST MOCK NECK TSHIRT LS Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
FRAME LE HIGH SKINNY Jeans
HOLZWEILER TERN Knit svart Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Hope Splash Shirt Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Hummel DAVENPORT MENS TEE N Ögrönlar
Fröd Perry UTILITY BRENTHAM JACKET Ytterkläder
Hummel SUE SEAMLESS TOP Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetHunkydory Waving Denim Shirt ÖgrönlarIda Sjöstedt Macaron Dress KlänningarInWear Eilene Jacket MS19 Ytterkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
InWear Sina DB Coat OW Ytterkläder
IVY & OAK POLKA DOT WRAP DRESS - Maxiklänning - rusty röd Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJ brand T152 CAROLINA Super High Rise Ankle Flare Jeans anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

FREE QUENT NANNI ANKLE PA LUREX TAPE Byxor